Jdi na obsah Jdi na menu

Stál jeden opuštěný vlhký domeček a docela dlouho v něm nikdo nebydlel. Už skoro spal. A najednou v něm byl ŽIVOT! Jaký? Krásný, kočičí a koťátkový. Chcete více, vyčkejte:)

(autor Eva)

Maminky Jitka a Sazinka porodily na apríla, tedy 1.4.2008 celkem 7 koťátek - Jitka 4 - Boženku, Bonifácka, Esterku a Evženku a Sazinka 3 - Albertka, Sazínka a Aishinku. 12.4.2008 porodila Bětuška koťátka 3 - Medardka, Bětulku a Beau Beau (nyní Cecilku). 23.5.2008 porodila Ádinka 3 koťátka, ale jedno bylo v pelíšku mrtvé, takže zbyla 2 - Ondrášek a Leontýnka.

Albertek, Boženka a BeauBeau - Cecilka jsou v nových domovech.

Sazínek a Aishinka už spinkají tam, odkud není návratu.

Medardek je nemocný.

Ale ostatní koťátka - Bonifácek, Esterka, Evženka, Bětulka, Ondrášek a Leontýnka jsou zdravá čilá koťátka a čekají, zda si pro ně příjde nějaký hodný a super páníček.

Kočičí maminky jsou všechny vykastrované a také by tuze uvítaly nové domovy, ať se nemusí vracet do proklatého teletníku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kočičí smečka z úpatí Bílých Karpat - velké přání

19. 11. 2008 11:21

Naše kočičí smečka má přání takové, aby se všechny nalezené kočičky, kocourci a koťátka měli tak dobře v domově, jako se máme my u naší paničky. Přejeme to všem i ostatním zvířátkům na světě.....