Jdi na obsah Jdi na menu

PROSINEC 2010

1. 12. 2010

 

27/12

Nový domov včera našla kočička Žoflinka. Bude bydlet v Hradci Králové spolu s tříměsíční britkou a pětiměsíční sphynx. Tak ať se jí v novém domově daří !

 

25/12

Děkuji Leničce za dopsané informace....bohužel na mě padla chřipka a nějak jsem nebyla schopna dělat nic navíc... A nejen za to, ale za veškerou obrovskou pomoc.

Ano, Terezka odjela, nečekaně, měla jsem strach - přece jen byla u mě skoro tři roky. První den nejedla, nepila, nespala, ale další už to bylo lepší. Držím palce, ať to moje holčička zvládne...

 

 snimek-278.jpg

Tady je těsně před odjezdem

 

Od Zlaté neděle je tady nový kocourek - Zlatánek :

zlatanek.jpg

22/12

Ve dnech 8., 9. 12. a 13. až 15. 12. probíhala ve Svitavách akce na pomoc kočičkám nazvaná Vánoční plná miska. Všem, kteří se jí zúčastnili,darovali nebo nakoupili věci a podpořili tak naše depozitum, moc děkuji. Děkuji také organizátorům  této akce.

Výtěžek z akce je 3 600 Kč. Moc děkuji.

Hezký dárek k Vánocům dostala kočička Terezka - odjela do nového domova ve Svratce. Tak ať se má jen a jen dobře !

 

16/12

Do nového domova odešli spolu Květák a Dáda, také našli domov dvě koťátka z depozita teletníku.

Na kastraci byly Poldinka a Žoflinka, Tečka Arnička má zase horší rýmu, takže ta na kastraci teprve půjde.

A z nového domova přišly fotky dvou fešáků - Jáchymka a Ondráška, tak se na ně podívejte v rubrice " Pozdravy z nových domovů ".

 

8/12

Z nového domova napsal a fotky poslal kocourek Miki, tak se na něj podívejte do rubriky "Pozdravy z nových domovů".

 

 6/12

Kočičky si užily víkend, a to zejména tím způsobem, že se mi všechny pletly všude, kde jsem něco dělala. Kotíkům od Fran byla změněna antibiotika, naštěstí se rýma nijak výrazně nerozpíná. Naštěstí nevidím nikoho, kde by na tom byl vysloveně zle. I když starosti mi začal dělat Středeček, občas blinká, bývá naježený, evidentně mu není moc dobře. Joey s Lori, obě s nemocným krčkem, zase začaly plakat a naříkat u jídla, intervaly mezi podáváním kortikoidů se zkracují. Pozvolna, ale je znát, že jim uleví na stále kratší dobu. Netuším, kam tohle povede.

Doufám, že se situace uklidní natolik, že budu mopci zase začít umísťovat, protože kočiček je tady prostě moc, některé si pěkně lezou na nervy, asi jako lidi - někdo někomu sympatický je, jiný zase ne... A prostor je omezený. Bohužel.

Z nového domova napsal Toníček, dříve Trumpetka, a poslal také krásné fotky. Podívejte se do rubriky " Pozdravy z nových domovů ".

 

 4/12

Krabicová holčička zemřela. Holčičky od Fran se dál perou s rýmou, kluci ji mají zpět také. Dnes si všechny příšerky užívaly toho, že jsem doma, hned od rána pěkně dováděly, poletovaly vzduchem, jinak to nazvat ani nejde. Asi dvacet mi pomáhalo vařit...

 

 snimek-714.jpg

 

A Středeček spokojeně vedle mne na posteli spinká :

stredecek101204.jpg

Spící Phoebe :

snimek-710.jpg

 Tady je Květáček s holčičkami od Fran :

snimek-705.jpg

A spící Brooklyn :

snimek-708.jpg

2/12

Ve dnech 8. a 9. prosince a 13. až 15. prosince pořádá Domov mládeže OA ve Svitavách Bazárek - více na www.akceplnamiska.cz/plna-miska-svitavy/

Holčičky od Fran dále bojují s pořádnou rýmou, resp. komplexem kočičí rýmy, Julinka začala kýchat také, stejně tak Golfík, Dádulce se rýmička pěkně vrátila....malá krabicová kočička v depozitu teletníku je také hodně nemocná. Ne a ne vyjít z nemocí:( A to jsem ještě nedoplatila celou fakturu za listopad na veterině, přes všechny finanční dary je podzim a teď zima hodně, hodně bídná. Vánoce letos jaksi fakt nebudou.

Ale je pravda, že naprostá většina kočiček je v pořádku, mazlí se, hrají si, cosi mi povídají, snad se mě snaží utěšit...

 

1/12

Doufám, že nastane čas klidu, moc bych to přála kočičkám i sobě. Malé holčičky od Fran mají velkou rýmu, záněty v očích, Evženka trápí zhoršená chronická rýma, Minigolfík i Pěšinka se rovněž potýkají s rýmičkou, Joeynku a Lori souží ta jejich podivná choroba v krčku, nějak mám pocit, že se nic nedaří.

Kéž by všechno špatné bylo za námi! V pondělí odešla za všemi svými sourozenci Robynka. Není nic, co by člověka na takové odchody připravilo.

 

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lenka K. - Evi,

26. 12. 2010 17:25

nemáš vůbec zač děkovat, já to pro Tebe ráda dělám :) tak se hlavně brzy uzdrav !

Martina - zprávy o Středečkovi

7. 12. 2010 13:22

prosím o další zprávy, jak je na tom Středeček???moc děkuji, snad to nebude nic vážného

Martina - pozdrav

5. 12. 2010 10:35

ahoj Evičko, středeček vypadá spokojeně, krásné fotky všech kočiček, jde vidět, že u vás panuje pohodička. Moc Vás všechny zdravím. Počasí se snad brzy umoudří a všichni zas budem zdraví.