Jdi na obsah Jdi na menu

únor 2020

26. 2. 2020

26/2

Milí, omlouvám se, že jsem se dlouho neozvala. Nějak poslední měsíce nezvládám nic. Trochu si marodím, ale hlavně jsem nesmírně unavená a totálně bez elánu - takže tak akorát stěží zvládám kočky...

Chci Vám všem moc poděkovat za přízeň,za podporu finanční, materiální i psychickou. Dostali jsme plno darů, za které opravdu moc děkujeme. Děkujeme za Vaši finanční pomoc - bez té by to opravdu nešlo. Všichni jste úžasní.

Vánoce jsme zvládli - bohužel i se ztrátou našeho Chramostejlíka. Onemocněl, byl hospitalizován na klinice v Hradci Králové, bohužel diagnoza byla špatná a vlastně jsme si ho brali na posledních pár dnů domů... na druhý svátek vánoční jsme ho nechali odejít.

Zvládli jsme i Silvestra, opravdu oproti minulému roku bylo petard o něco méně. Možná za deset let to bude ještě tišší.

Protože je dost teplá zima, několik kočiček onemocnělo - kašle, rýmy... Ale to jsou takové banální zvládnutelné věci. Horší jsou těžší a chronické choroby. Opravdu je velmi znát, že je u nás hodně starých kočiček, nemocí přibývá - a přibývá i denní podávání léků či ježdění na injekce na veterinu.

Z šesti podzimních koťátek tři našla krásné domovy (Zippík, Lojzíček a Vteřinka). Kočičky Anýzka, Brusinka a Zebřička zůstaly doma - v brzké době je čeká kastrace.

Vánoční kočičí holčička, kterou nám někdo nechal v krabici u boudičky den před Vánoci ještě týž den našla krásný domov u Janičky Koutné.

13.2. jsme přijali asi 5 měsíčního krásného rezavého kocourka - a hned druhý den ho manžel odvážel do Prahy, protože naše kamarádka Dádulka pro něj měla zájemce - a kocourka si od ní noví majitelé hned odvezli. Prostě super rychlé umístění.

V sobotu 22.2. odjel do nového domova náš Anduláček. Dlouho jsme pro něho hledali domov, kde by byl jedináček a mohl chodit na zahrádku. Zatím jsou zprávy z nového domova dobré, tak moc doufáme, že si brzy zvykne.

Co pro nás bylo hodně těžké - onemocnění našeho Pitkinka. Pitkin k nám přišel na jaře 2011 ještě se dvěma sestřičkami (Vasilkou a Táničkou) - jako cca čtyřtýdenní koťátka je tenkrát zachránila jedna studentka, když je majitelka nesla utopit.... Všechny tři koťátka vychovala Emilka. Měla tenkrát svoje dvě kočičky a láskyplně přijala i tato tři osiřelá mimča. Vasilka i Tánička napodruhé našly domovy, Pitkin zůstal.... Byl nejen obrovský tělem, ale hlavně dušičkou. Miloval lidi, téměř každé návštěvě skočil za krk, mazlil se moc rád. Bohužel 21.2. jsme ho museli nechat odejít.

Díky Vašim příspěvkům a díky velké práci Evičky Mencové na aukci jsme mohli objednat další krmivo. Dnes má přijít plno balíků konzerv, kapsiček a granulek. Moc děkujeme!!!

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář